British Airways aduce la Otopeni imbarcarea prin telefonul mobil

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

British Airways aduce la Otopeni imbarcarea prin telefonul mobil

Clientii British Airways care vor calatori de pe Aeroportul International Henri Coanda pot obtine cartea de imbarcare prin intermediul telefoanelor mobile, incepand din 27 septembrie 2011.

Posesorii de smartphones cu sistemele de operare iPhone, Blackberry, Android si Windows mobile 7, cu acces la internet, vor putea urca la bordul aeronavelor British Airways pe baza unei carti de imbarcare electronica afisata pe telefonul mobil.   

Pasii necesari pentru a obtine cartea de imbarcare direct pe telefonul mobil sunt urmatorii:

1. Descarcati aplicatia „BA App” pe telefonul mobil. Aceasta va permite sa vizualizati informatii in timp real despre zborurile British Airways, orarul acestora, sa procesati check-in-ul direct de pe telefon,  etc. 2. Din aceasta aplicatie, accesati contul de Executive Club pentru a vizualiza toate zborurile British Airways care urmeaza sa fie efectuate (utilizatorii de iPhone care nu sunt membrii Executive Club pot opta pentru vizualizarea unei rezervari individuale).

3. Primul zbor (cronologic) va fi afisat pe ecranul telefonului. Daca membrii Executive Club nu pot vizualiza acest zbor, acestia trebuie sa selecteze optiunea „View all my bookings”, apoi „Add a booking”.

4. Atunci cand va fi afisat acest zbor, selectati optiunea “Check in/ Get boarding pass”.

5. Daca nu ati efectuat procedurile de check-in, vi se va solicita sa faceti acest lucru in cel mai scurt timp posibil. Dupa ce ati finalizat aceasta procedura, cartea de imbarcare va fi afisata pe ecranul telefonului. Selectand optiunea „Show”, veti putea vizualiza cartea de imbarcare in orice moment.

6. Daca ati facut deja procedurile de check-in si cartea de imbarcare este disponibila, aceasta va fi descarcata automat pe telefonul mobil.

Pentru a citi si despre procedura de extindere a serviciului check-in online a companiei Blue Air, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri British Airways aduce la Otopeni imbarcarea prin telefonul mobil