Primaria Navodari scoate la vanzare o insula. Vezi cat costa un lot

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Primaria Navodari scoate la vanzare o insula. Vezi cat costa un lot

Autoritatile locale din orasul Navodari scot la vanzare o insula situata in mijlocul lacului de agrement Tasaul, cu banii obtinuti urmand sa fie asigurate utilitatile necesare si sa fie construite doua debarcadere.
Insula "Ada" este in domeniul privat al orasului Navodari, se afla in mijlocul lacului de agrement Tasaul si are o suprafata de aproximativ 25,2 hectare. Din acestea, 14,8 hectare sunt impartite in loturi si vor fi scoase la licitatie pana la sfarsitul acestui an, a declarat, vineri, primarul orasului Navodari, Nicolae Matei.

Potrivit acestuia, in ultima sedinta a Consiliului Local Navodari au fost aprobate Planul Urbanistic Zonal (PUZ) preliminar si impartirea insulei in loturi de aproximativ 300 de metri patrati, pretul de pornire a licitatiei urmand sa fie de 30 de euro plus TVA.

"Deci pretul de pornire al unui lot va fi de aproximativ 10.000 - 11.000 de euro plus TVA, urmand ca din banii obtinuti sa asiguram utilitatile necesare - apa, electricitate, canalizare - precum si sa construim doua debarcadere", a declarat edilul orasului, citat de Mediafax.

Pentru a cauta cazare in Navodari, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Primaria Navodari scoate la vanzare o insula. Vezi cat costa un lot