Tui Travel Center intra in Romania cu investitii de sute de mii de euro

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Tui Travel Center intra in Romania cu investitii de sute de mii de euro

Compania Eurolines, care a preluat in acest an operatiunile din Romania ale grupului german Tui, a lansat pe piata locala Tui Travel Center, investind 100.000 euro in prima agentie cu acest nume, a anuntat compania. In urmatoarele luni alte 25 de unitati vor purta brandul Tui.

Prima agentie din reteaua Eurolines care a fost rebranduita in Tui Travel Center este amplasata pe bulevardul Nicolae Balcescu din Capitala, insa in urmatoarele luni vor fi rebranduite alte 25 de unitati.

Oficialii companiei spun ca investitia per agentie in cazul urmatoarelor deschideri se va situa intre 10.000 si 15.000 euro. In total, Eurolines are o retea de 52 de agentii.  

Pentru acest an compania se asteapta la afaceri de 28 milioane euro.

Eurolines a incheiat in iunie un parteneriat cu TUI Travel PLC, companie inregistrata in Marea Britanie si controlata de grupul german TUI, liderul mondial in domeniul turismului. Astfel, o cota importanta din ofertele turistice din agentiile turoperatorului roman va fi reprezentata de produsele TUI.

Prin tranzactia incheiata, Eurolines va integra si societatea detinuta de TUI in Romania, Danubius Travel, operatiune care nu presupune un transfer de actiuni.

Pentru a citi despre unele dintre atractiile Romaniei care vor fi promovate de aceasta agentie, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Tui Travel Center intra in Romania cu investitii de sute de mii de euro