O navă de tip catamaran, lansată pe lacul Herăstrău

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

O navă de tip catamaran, lansată pe lacul Herăstrău

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, a lansat la apă nava Bucur, duminică, la Debarcaderul Central (Pavilion H) de pe Lacul Herastrau.

Este o navă de pasageri de tip catamaran, pentru agrementul pe Lacul Herăstrău, achizitia acesteia fiind  aprobată de Consiliul General al Municipiului Bucureşti în 2010.

„ ALPAB are în prezent în dotare 4 nave, care au peste 30 ani vechime uzate atât fizic , cât şi moral. Aceasta investitie va fi amortizată în trei ani din vânzarea de bilete şi închiriere. Aşa cum am promis, dorim sa oferim bucurestenilor ambarcatiuni pe care se simt in siguranţă şi să le oferim condiţii civilizate”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.

Cu o capacitate de 50 locuri, nava Bucur atinge o viteză de croazieră de 16 km/h. Pentru confortul pasagerilor sunt disponibile două grupuri sanitare (unul special amenajat pentru persoanele cu mobilitate redusă) şi o instalaţie de climatizare care deserveşte salonul şi timoneria. De asemenea, nava este prevăzută cu o instalaţie audio video şi una de supraveghere video a navei, Propulsia catamaranului va fi asigurata de doua motoare diesel, de tip inbord, cu linie de axe, cu puterea de minim 65 CP fiecare. Lungime acesteia este de 17,30 m, iar lăţimea de 5,60 m.

Tarifele vor fi menţinute la acelaşi nivel, astfel încât bucureştenii vor plăti pentru o plimbare cu nava Bucur 5 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii şi pensionari.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri O navă de tip catamaran, lansată pe lacul Herăstrău