Ai merge în septembrie pe litoralul grecesc cu 100 de euro, transportul inclus?

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Ai merge în septembrie pe litoralul grecesc cu 100 de euro, transportul inclus?

O vacanţă ieftină pe litoralul grecesc te costă în această perioadă între 85 de euro şi 157 de euro, cu transportul cu autocarul inclus în preţ. Banii acoperă cazarea la unităţi de 2-3 stele, pe lângă transport. Sithonia, Corfu şi Thassos sunt câteva dintre destinaţiile accesibile pentru mai puţin de 160 de euro în luna a doua jumătate a lunii septembrie.

O vacanţă ieftină în peninsula Sithnonia din Halkidiki ajunge în această perioadă la 85 de euro. În aceşti bani intră 7 nopţi cazare la o vilă de 3 margarete şi transport cu autocarul. Plecarea către Grecia este pe 23 septembrie. Mai multe informaţii, aici.

Cu nici 94 de euro mergi într-un sejur de 9 zile într-o staţiune din insula Corfu. Banii acoperă 6 nopţi cazare la o vilă de 2 margarete şi transportul cu autocarul. Pe 22 septembrie se pleacă spre Corfu. Intră aici pentru mai multe detalii.

Dacă vrei să mergi în această toamnă într-o vacanţă în Leptokaria, trebuie să ştii că un sejur de 8 zile aici se ridică la 105 euro. Banii acoperă 7 nopţi cazare la un hotel de 3 stele din staţiune.

23 septembrie este data la care porneşte spre Grecia. Mai multe informaţii, aici.

Cu 128 de euro mergi într-o vacanţă de 8 zile într-o staţiune din insula Thassos. În aceşti bani intră 7 nopţi cazare la o vilă de 3 margarete şi transportul cu autocarul. Plecarea către Thassos are loc pe 21 septembrie. Pentru mai multe detalii, aici.

O vacanţă de 8 zile în staţiunea Olympic Beach te costă 157 de euro, în această perioadă. În aceşti bani intră 7 nopţi la un hotel de 3 stele şi transportul cu autocarul. Pe 23 septembrie se pleacă spre Olympic Beach. Amănunte, aici.

Pentru a citi si despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Ai merge în septembrie pe litoralul grecesc cu 100 de euro, transportul inclus?