Insulele grecesti si-au gasit cumparator

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Insulele grecesti si-au gasit cumparator

Criza economica si financiara a impins Grecia la gesturi extreme pentru a face rost de lichiditati, precum vanzarea unor insule, iar oamenii de afaceri turci sunt pregatiti sa profite de aceste oportunitati pentru a patrunde in forta pe piata elena a turismului.

"Daca oamenii de afaceri turci cumpara 30, 40 sau 50 de insule grecesti, ar constitui o baza de putere importanta in Grecia. In acest fel le va fi mai usor sa-si deschida afacerile spre Europa", a afirmat Fikret Inan, presedintele board-ului dezvoltatorului imobiliar turc FiYapi, citat de Hurriyet.

Dezvoltatorul vrea sa infiinteze in Grecia o companie pentru a facilita achizitia de insule scoase la vanzare de statul elen.

Inan a mentionat ca si anul trecut a incercat sa cumpere o insula greceasca, dar i-a fost imposibil. "Ne-au taiat cumva apetitul, iar noi ne-am indreptat cautarile in alta parte. Acum, guvernul elen a scos insulele la vanzare. Ne-au atras atentia sase dintre ele si vrem sa cumparam cel putin trei", a spus el. Preturile celor sase insule variaza de la trei milioane de euro la 20 de milioane de euro, a adaugat Inan, citat de Ziarul Financiar.

Pentru a citi si despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Insulele grecesti si-au gasit cumparator