Tarom reintroduce zborurile catre Salzburg in iarna

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Tarom reintroduce zborurile catre Salzburg in iarna

Compania aeriană Tarom reia operarea zborurilor pe ruta Bucureşti - Salzburg şi oferă facilităţi la transportul echipamentelor sportive de iarnă pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

În perioada 10 decembrie 2011 şi 3 martie 2012, compania va opera câte un zbor pe săptămână, în fiecare sâmbătă, între Bucureşti şi Salzburg.

"Unul dintre obiectivele de marketing ale companiei Tarom îl reprezintă consolidarea pieţelor cu tradiţie pentru transportatorul aerian roman, dar şi atragerea de noi pieţe. Zborurile către Salzburg au reprezentat un real succes în anii precedenţi, iar astfel am luat hotărîrea de a relua operarea acestor curse. Luând în considerare nevoile pasagerilor în particular şi cererea de piaţă în general, ne-am adaptat strategia în funcţie de aceşti factori introducând facilităţi pentru clienţii noştri la transportul echipamentelor sportive de iarnă", declară Rodica Cazanciuc - Director Marketing şi Vânzări Tarom.

Cursa va fi operată cu o aeronavă de tip Boeing 737 şi va avea următorul orar:

14:50 Bucureşti - 15:50 Salzburg

16:40 Salzburg - 19:35 Bucureşti

Tarifele pentru zborurile pe ruta Bucureşti - Salzburg - Bucureşti pornesc de la 198 de EURO* (toate taxele incluse), pentru un bilet dus-întors, la achiziţionarea de pe website-ul companiei.

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, Tarom oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de ski şi snowboard, pentru pasagerii care călătoresc între România sau Moldova (Chişinău) şi Salzburg, Viena, Lyon, Londra, Munchen şi Sofia.

Cele 23 kilograme de echipamente sportive transportate gratuit se adaugă, astfel, celor 23 kilograme al căror transport este asigurat de Tarom fiecărui pasager care călătoreşte la clasa Economic, fără a i se percepe taxe suplimentare.

Această facilitate este acordată pentru călătoriile efectuate în perioada sezonului de iarnă, între 30 octombrie 2011 şi 24 martie 2012. Echipamentul sportiv de iarnă constă în: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari. Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.romanialibera.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Tarom reintroduce zborurile catre Salzburg in iarna