Corbeanca: De la Hanul Mocanului, la locatie pentru VIP-uri

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Corbeanca: De la Hanul Mocanului, la locatie pentru VIP-uri

Prima atestare documentara a localitatii Corbeanca dateaza din anul 1750. La distanta de circa trei km de DN1, Corbeanca era intretaiata la punctul numit “Hanul Mocanului” de vechiul drum de posta care unea orasul Bucuresti cu Ploiesti si care trecea prin satele Ostratul si Oracul. 

De-a lungul acestui drum, oamenii au taiat largi coridoare care s-au intins, reducand masivele paduroase la niste insule pierdute intre araturi. Paralel cu vechiul drum a fost deschis un nou drum al Ploiestilor care pana la sfarsitul secolului al XIX-lea strabatea inima padurii Vlasiei

Paradisul lui Tantareanu

Comuna Corbeanca pastreaza si astazi din plin urmele acestui vestit codru al Vlasiei, prin existenta celor sapte paduri asezate atat in interiorul, cat si in exteriorul ei. 

In ultimii ani, Corbeanca a devenit una dintre cele mai cautate zone din preajma orasului Bucuresti. "Paradisul Verde" este una dintre zonele cu cea mai mare densitate de VIP-uri pe metru patrat. 

De la personalitati politice, la sportivi sau cantareti faimosi in Romania, cartierul rezidential al lui Cristian Tantareanu cuprinde o serie de nume grele, care ii maresc valoarea.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Corbeanca: De la Hanul Mocanului, la locatie pentru VIP-uri