Primii turişti sosesc astăzi la mare. Vezi aici cum arată litoralul înainte de 1 Mai!

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Primii turişti sosesc astăzi la mare. Vezi aici cum arată litoralul înainte de 1 Mai!

În Mamaia se fac ultimele pregătiri pentru valul de turişti care este aşteptat de 1 Mai.  Zeci de muncitori lucrau de zor pentru a pune la punct ultimele detalii. Multe clădiri şi terase au fost schimbate, iar unele restaurante deja aşteaptă să-şi primească clienţii.

Cu două zile înainte de weekend-ul de 1 Mai, în Mamaia, zgomotele provocate de utilaje, bormaşini şi pikamere se auzeau din toate părţile în momentul în care intrai în staţiune.

Se amenajează parcări în Mamaia

În imediata apropiere este aproape gata un nou restaurant, lipit de hotel Dacia Sud. Pe măsură ce am avansat pe promenadă, ne-am lovit de generatoare şi muncitori care îngroapau firele electrice pentru a nu provoca neplăceri. Schelele de la Hotel Bavaria Blu şi muncitorii care lucrau de zor nu fac decât să întărească declaraţiile operatorilor că în acest sezon îi vor surprinde plăcut pe turişti.

Modificări semnificative

Vechile cluburi în aer liber din zona Perla au fost acoperite, aspectul clădirii fiind unul demn de o staţiune europeană. Galeriile de la parter au fost renovate şi reamenajate. Ceva mai încolo, pe promenda care duce spre Cazino, muncitorii dau zor să termine ultimele retuşuri.

Plaja din Mamaia, pregătită pentru 1 Mai

„Noi deschidem deja. Am făcut aprovizionarea şi terminăm şi curăţenia“, spune Anca, reprezentanta magazinului Belvedere. Şi la Terasa Doruleţ lucrările sunt în toi. Vechea terasă simplă cu o balustradă de jur împrejur a fost înlocuită cu o clădire impozantă, îmbrăcată în geam termopan ce va deservi amenajării unui restaurant. Nu va fi gata pentru 1 Mai, dar muncitorii dau zor ca măcar să elibereze zona pentru ca turiştii să nu calce prin moloz şi resturile de la şantier.

Surprize pentru turişti

În zona Cazino din Mamaia, pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. „Am spălat mocheta, iar barca a fost dată cu un baiţ special. Suntem gata în proporţie de 95% şi aşteptăm turiştii cu oferte şi meniuri speciale. În ceea ce priveşte preţurile, la unele produse sunt chiar mai mici decât anul trecut, dar gramajul a rămas acelaşi. Vom merge mult pe salate şi grătare“, a declarat Nicolae Dan, reprezentantul restaurantului în formă de barcă - Galion.

Pentru a cauta cazare in Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Primii turişti sosesc astăzi la mare. Vezi aici cum arată litoralul înainte de 1 Mai!