Lista destinaţiilor pe care Wizz Air nu le mai operează din Cluj

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Lista destinaţiilor pe care Wizz Air nu le mai operează din Cluj

Dortmund, Roma Fiumicino, Weeze-Dusseldorf sunt destinaţiile pe care compania aeriană Wizz Air nu le mai operează din Cluj. Compania aeriană low cost a anunţat că taie cu 26% capacitatea de transport de la Aeroportul Cluj-Napoca, operaţiunile de la Cluj urmând să fie mutate la Târgu-Mureş.

Începând cu 5 mai Wizz Air va zbura pe următoarele rute noi: Târgu-Mureş-Paris Beauvais de 3 ori pe săptămână, Târgu-Mureş-Dortmund de 5 ori pe săptămână şi Târgu-Mureş- Roma Fiumicino, cu acceaşi frecevnţă ca ruta antemenţionată ( anume 5 ori pe săptămână).

Deciza a survenit în urma divergenţelor cu managementul Aeroportului Cluj-Napoca, care a anunţat introducerea unor noi taxe de aeroport. Compania de low cost a replicat că noile condiţii vor determina reducerea operaţiunilor din Cluj şi alocarea respectivei capacităţi de transport în Târgu-Mureş.

“Este greu de înţeles de ce aeroportul din Cluj creşte taxele în mijlocul crizei economice în România, pierzând un sfert de milion de pasageri şi punând în pericol sute de locuri de muncă din regiune” a spus John Stephenson, vicepreşedinte Wizz Air.

Pentru a cauta cazare in Targu Mures, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Lista destinaţiilor pe care Wizz Air nu le mai operează din Cluj