Pensiunea Mandala

|

Pensiunea Mandala **

Cím: Str.Harghita Bai
  Miecurea Ciuc, 530002, Harghita megye, Romania

Telefon: +40 266 324292

Mobil: +40 740 885242

Fax: +40 4026 324292

Web: www.mandalapanzio.ro

 

Leírás

Kedves vendégeink, családias panziónkat a Hargita fürdő szívében, Csíkszeredától 22 km-re, Székelyudvarhelytől 46 km-re találják. A Hargita bércei, örökzöld fenyvesei, borvizei és gyógyhatásáról híres mofettái, valamint klímája számtalan alkalmat kínál vendégeinknek a kikapcsolódásra, gyógyulásra és pihenésre.
Hargita fürdő 1350 m tengerszint feletti magasságban fekszik, elnevezését egykori borvizes meleg fürdőjéről és száraz gázömléseiről (mofettáiról) kapta.
Ugyanakkor, a Hargita fürdőn található sí, biatlon és szánkópályák és a gondosan kialakított turistaösvények, a téli sportok és a friss levegőn való mozgás szerelmeseinek is lehetőséget nyújt a sízésre, hegymászásra. A sízők számára jó hír, hogy a Hargita hegységben a sí-idény novembertől – áprilisig tart és a hótakaró átlagvastagsága 60 cm.

Fotógaléria

Pensiunea Mandala Miecurea Ciuc

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Panziók Pensiunea Mandala