Nincs kep

|

Pensiunea Iozefini ***

Cím: Str. Tudor Vladimirescu, nr. 88
  Floreşti, Cluj megye, Romania

Telefon: +40 264 265165;+40 264 265165

Mobil: +40 744 854084;+40 745 809378

Web: www.pensiuneaiozefini.ro

 

Leírás

A DN1 főúton (Nagyvárad irányából), Kolozsvár történelmi városközpontjától csupán 10 km távolságra található panziónkban 20 szoba várja kedves vendégeinket, összesen 53 férőhellyel.
A szobák minibárral, kábeltelevízióval, telefonnal, internet-kapcsolattal és saját fürdőszobával vannak felszerelve. Vendégeink minél teljesebb kényelmét saját fűtőközpont, fürdőmedence és terasz, szauna és videokamerákkal felügyelt, zárt parkolóhely szolgálja.
Vendégeink a panzió vendéglőjében, vagy a szabadtéri kerthelyiségben étkezhetnek, étlapunkon megtalálhatók a román, magyar és olasz konyha ízletes fogásai.
A vendéglő 130 férőhelyes, így különböző ünnepségek - esküvő, keresztelő, névnap, díszebédek stb. - szervezésére is kiválóan alkalmas.
Ugyanakkor egy 60 férőhelyes pizzériával is rendelkezünk, ahol pizzák széles választékát kínáljuk.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Panziók Pensiunea Iozefini