Nincs kep

|

Pensiunea Ariana **

Cím: Str. Lucaciu, Nr. 56
  Nădlac, Arad megye, Romania

Mobil: +40 744 698859

Web:

 

Hozzászólás

 
 
 
 
nu asa se face turism
am mers la acesta pensiune ,datorita faptului ca mi sa defectat masina si a trebuit sa stau in wekend.am vb cu un domn de acolo si mi-a spus ca trebuie sa platesc 100ron pe noapte .dintr-o data aparut patroana si ne-a dat o alta camera ...sub pretextul ca cea pe care o primisem era deja inchiriata ...domnul acela si patroana au inceput sa vb in ungureste si sa se consulte ...apoi patroana a intrat in camera si ne-a spus ce sa facem si ce nu(deranj)si a luat o cuvertura de pe pat ,ca nu cumva fetitza noastra sa o murdareasca ....halal turism si mai spunea doamna patroana ca a facut si cursuri de specialitate nota 4
 cioby2010-08-10 12:50:43
 
 
 
 
eu as spune ca nu este asa
din partea mea nota 10
 alina2011-01-29 08:46:48
 
 
 
 
personal
Ne pare rau ca nu am fost pe placul dvs, intradevar a fost o mica neatentie din partea personalului si sa omis greseala dar in legatura cu patroana chiar nu este adevarat ,fiecare client care a dormit la noi a plecat foarte multumit si chiar a mai revenit .va multumim pt. parerea dvs.
 personal2011-02-03 09:52:39

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Panziók Pensiunea Ariana