Pensiunea Siesta

|

Pensiunea Siesta ***

Cím: Str. Leliceni Nr. 33/A
  Miercurea Ciuc, Harghita megye, Romania

Telefon: +40 266 312910

Mobil: +40 744 643710

Web: www.siestapanzio.ro

 

Leírás

A panzió öt szobával - amiből négy darab kettő ágyas és egy francia ággyal - várja vendégeinket. Francia ágyas szobánk Jacuzzival rendelkezik, kettő ágyas szobáink korszerű, több tusolófejes tusolófülkékkel vannak felszerelve, kettő szobánk pótágyazható, így az elszállásolható személyek száma összesen 12.
Igényesen berendezett szobáink minibárral, színes tv, kábeltelevízióval, internetes csatlakozási lehetőséggel, központi fűtéssel vannak ellátva.
A recepción van széf.
Teljesen felszerelt konyha áll vendégeink rendelkezésére és a félemeleten egy tágas ebédlő, ahol kellemes környezetben társaloghatnak és elfogyaszthatják ebédjüket vagy vacsorájukat. Kamerával őrzött parkolót biztosít a panzió, ahol elégséges hely van hálókocsi parkolására is.
A panzióhoz tágas, zárt udvar tartozik, ahol a gyerekeknek játszásra alkalmas füves terület van, sátorozási lehetőség is van, és kerti partik rendezésére is alkalmas .
Célunk, hogy a panziónk vendégeinek különleges körülményekkel rendelkező pihenőhelyet biztosítsunk, a legjobb környezetet és hangulatot lazításra, egyszóval a tökéletes "Siesta" helyét.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Panziók Pensiunea Siesta