Pensiunea Turul

|

Pensiunea Turul ***

Cím: Izvoare, 537362, Harghita megye, Romania

Mobil: +40 745 975606

Kapcsolat: Dénes Tímea

Web: www.turul-panzio.ro

 

Leírás

A vendégházaink romantikus környezetben, Székelyföld szívében, a Hargita hegység lábainál Székelyudvarhelytől 25 km-re, Ivóban épültek. A Madarasi Hargita csúcsa
(1801 m) 10 kilométernyire van a szálláshelytől.
Csendes, nyugodt, családias légkör, dombok közelsége jellemzi a tájat. Patakcsobogás és madárcsiripelés ébreszti pihenni vágyó vendégeinket.
Vendégeinket nyolc összkomfortos apartmanház várja, pihenést, szórakozást és kikapcsolódást biztosítva számukra.
A 2 szintes apartmanházak beosztása a következő: a földszinten nappali, konyha, ebédlő és egyéb kiszolgáló helyiségek (kézmosó, wc) vannak; az emeleten 2 ágyas hálószoba és szobából nyíló fürdőszoba van. A panzió minikonyhával, hűtőszekrénnyel van felszerelve, a nappaliban tévével, parkosított udvarral áll a vendégei rendelkezésére, ahol élvezheti a napsugarakban fürdő fák, dombok, hegyek látványát poharazás, vagy falatozás közben.
Az apartmanok mögötti hintákon élvezheti a természet igazi ízét, megtapasztalva az ember és a természet harmóniáját a fenyők csodálatos környezetében. A nyolc apartmanházhoz étterem, recepció és kiszolgáló személyzet tartozik.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Panziók Pensiunea Turul