Nincs kep

|

Pensiunea Riff ***

Cím: Str. Branului, F.N.
  Zărnești, Braşov megye, Romania

Mobil: +40 723 282816

Fax: +40 268 223024

Web: www.pensiuneariff.ro

 

Leírás

Hozzászólás

 
 
 
 
Riff - o pensiune de cosmar
Deplorabil, gazdele sunt un exemplu de mitici care s-au straduit in doua zile sa fie extrem de nepoliticosi ("la ora asta se vine .. ?"), si la final s-au rotzait la noi in cel mai mitocanesc mod fara sa avem nici o vina. Preturile afisate pe site nu sunt valabile, dupa ce ne-a dat niste preturi la inceput, mai mari decat cele de site, a 2-a zi ne-a zis ca trebe sa ii mai dam inca 600 de ron .. !!!! asta doar pentru ca 2-3 persoane nu au putut veni.
Nu au nici macar muzica, te deranjeaza cu o statie care nu prinde decat un post de radio de manele ...! am tras noi masina si asa am ascultat muzica.
Nu au fost in stare sa inchida umbrela de soare la inceputul unei furtuni, umbrela a ricosat in masinile din parcare si a stricat caroseria a 2 masini.
Apartamentele de lux se afla de fapt la mansarda si au paturi din alea de campanie de 50 de cm latime. Si canapelele sunt taxate ca loc de cazare, dar iti ies picioarele afara din ele de la genunchi ...
Si ca sa nu poti dormi, tot timpul tziuie o alarma pe hol din 20 in 20 de secunde.
Desi i-am zis numarul nostru real de persoane, bucatareasa care era si sotia administratorului, o femeie mofluza si antipatica, ne punea tot timpul o portie in plus, asa ca sa o platim si pe aia.
Micul dejun de 15 lei consta intr-un ou fiert, niste crenvursti obositi, cei mai ieftini probabil, un iaurt mic, o cutiutza de gem facut din bomboane dizolvate , o unghie de unt si o poshirca de cafea ... daca voiam alta cafea decat cea inclusa in pret, ne facea expresso la 6 ron bucata ... 5 ron apa plata la 500 de ml... si alte preturi de Coasta de Azur. Micul dejun se servea dintr-o tava la comun, trebuia sa te bati sa prinzi un crenvursti, fara farfurii, iti puneai crenvurstiul direct pe fata de masa, plina de pete si jeg!
Curtea e neingrijita, iarba necosita, plin de gropi, iar ca sa ajungi la pensiune mergi pe un drum de tara plin de cratere ... si toata ziua trebuie sa suporti tzaranismele proprietarului care se cearta peste gard cu cei de la pensiunea alaturata, unde parcarea era plina, dar care isi asfaltasera drumul pana la pensiune ... iar al nostru proprietar nu voise sa contribuie cu bani asa ca vecinii au inchis poarta de acces spre pensiunea Riff, de aceea trebuia ocolit cam 1 km pe drum de transee.
Desi s-au laudat ca ne fac foc de tabara, cand l-am rugat pe proprietar sa faca, la inceput a gasit tot felul de motive (ca trebuie autorizatie de la pompieri ..) asa ca un functionar public care insista ca nu se poate doar ca sa primeasca spaga!!
Nici macar nu si-au cerut scuze pentru masinile avariate din vina si nepasarea lor, zicand sa dam in judecata furtuna .. asta ne zicea bucatareasa, care iesea in sala de mese din living si fuma acolo la masa de fata cu turistii, care mancau ...
In timp ce la pensiunea alaturata (Coliba Vanatorului sau asa ceva), era plin de turisti, in prima seara noi am fost singurii cazati de la Cazarma Riff. Al doilea grup care a sosit a 2-a zi erau si mai nemultumiti ca noi ... proprietarul ii luase in suturi de la sosire, chipurile de ce au ajuns la ora 2 noaptea ...
Deci, daca vreti un weekend de cosmar, mergeti la Riff. Daca nu, Branul e plin de pensiuni ...
 Ana2010-08-09 07:20:39

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Panziók Pensiunea Riff