Radnóti tó

Radnóti

 

A tó Radnót külvárosában található, az E 60-as európai úton. A farmhoz az Energeticenilor utcan lehet eljutni (az út amely a Radnóti Hőerőműhöz vezető úton, majd jobbra a tó fele), körülbelül 1 km gyaloglás után az E 60-as Európai Úttal való kereszteződés után.

A tó átlagmélysége 2,5 m. Itt ponty, pettyes, csuka, süllő, harcsa, vörösszárnyú keszeg és küsz található. Körülbelül 60 t hal található itt. Ugyanakkor, 2007.04.01-től kezdödően egy élelmiszerüzlet is mükődésbe fog lépni, amelynek minden nap lesz nyitvatartási programja.

A partról lehet horgászni, természetes és mesterséges csalit használva. Legtöbb 3 pálcát szabad egyszerre használni, 2 hóroggal egy pálcán. Egy napos üdülési/sporthalászási nap végén csak 5 kg-ot lehet megtartani, vagy csak egy halat, hogyha ennek a súlya meghaladja az 5 kg-ot. Ezen mennyiség fölött kihalászott halakat azonnal szabadon kell engedni.

A kihalásyott halak minimális méretei a következőek lehetnek: ponty 35 cm, kárász 15 cm, süllő 12 cm, sivár 12 cm, vörösszárnyú keszeg 15 cm, harcsa 50 cm, csuka 40 cm. A horgászok kötelesek betartani azt az időt amennyire kifizette a díjat.

 
 

Rezervare

Aktuális oldal: Horgászhelyek Radnóti tó