Predeal

Predeal

 

Predel üdülő az ország közepén található, a Prahova völgyében, a Prahova és a Temes folyók között, a Bucegi hegység lábától észak-keletre és a Baiului hegységtől észak-nyugatra. Predeal a legmagassabn fekvő város Romániában, 1030-1110 m között. Az üdülő egyaránt ajánlott azok számára akik egy kellemes környezetben szeretnének vakációzni és a téli sport kedvelőknek, mint például sízés. Snowboardozás vagy egyszerűen azoknak akik szánkózni szeretnének. Az üdülő éghajlata – a tiszta levegő, sok napsütés, az erős szelek és a nagy nedvesség hiánya -  előnyös az anyagcsere folyamatokra.

Itt ünnepségeket, karneválokat, és más fontos eseményeket szerveznek itt, mint például kulináris versenyeket , amelyek nagy vonzóerővel rendelkeznek, mivel ezeken kulináris mesterek vesznek részt úgy az országból, mint küldföldről, és a turistáknak lehetőségük van megkostólni ezek főztjeit.

A modern kényelmesség, a nyugtató környezet és a számos többi kikapcsolódási lehetőségeknek köszönhetően az üdülő mgefelel a nemzetközi standardoknak.

A Clabucet sípálya éjjel kivílágítással és műhavat előállító gépezettel van ellátva, annak érdekében, ezáltal biztosítva a turistáknak a megfelelő körülményeket a téli sportok űzéséhez.

Az üdülőn a legnagyobb vonzóerőt a nyolc sípálya képezi amelyek különböző nehézségi szintűek, a hegyi útvonalak amelyeket azok a turisták kedvelnek akik szeretik a hosszabb sétákat a természetben, az ATV útvonalak és a Clabucet-i telsíek.

Akik meg szeretnék látogatni a környék turisztikai látványosságait, azoknak a következőket ajánljuk:

- a Tamina vízesés

- a Râșnoavei szoros

- a Șapte scări kanjon -a jég barlang.

 

Fotógaléria

Predeal / 1Predeal / 2Predeal / 3Predeal / 4Predeal / 5Predeal / 6Predeal / 7Predeal / 8Predeal / 9Predeal / 10

 

Rezervare

Aktuális oldal: Hegyvidék Predeal