Brassói Pojána

Brassói

 

A település első ìrásos emlìtése 1427-ből származik, a juhtenyésztési szokások kapcsán. A sìzők már 1895-ben felmászta a Postavarura, az első sìzőverseny pedig 1906-ban volt.A Brassói Pojána egy kikapcsolódási és egy kezelési üdülő. Az üdülő Románia közápső részének a dél-keleti részén található, Brassó megyében, amelyet tűlevelű erdők vesznek körül. A világhìrű üdülőt főleg a téli sportokmegszállotjai látogatják meg, amelyek rendelkezésére áll 12 különböző nehézségi fokú sìpálya, köztük van egy olimpiai pálya, három lesìklási- és óriási műlesìklási pálya, egy különleges műlesìklási pálya és sok másfajta pálya amelyek közül lehet választani.

A Brassó Pojána minden évszakban egy megfelelő úticél, ahol kellemesen eltölthetik a szabadidejüket. Rendelekzésükre áll: sportpályák, diszkók, bárok, vendéglők. A szálláslehetőségek is sokoldalúak, az ön igényeinek megfelelően: luxushotelekben, villákban vagy kabanákban.

 

Fotógaléria

Brassói Pojána / 1Brassói Pojána / 2Brassói Pojána / 3Brassói Pojána / 4Brassói Pojána / 5Brassói Pojána / 6Brassói Pojána / 7Brassói Pojána / 8Brassói Pojána / 9Brassói Pojána / 10

 

Rezervare

Aktuális oldal: Hegyvidék Brassói Pojána