Călătorie în inima vulcanului în Islanda. Turiştii sunt purtaţi la o adâncime de 120 de metri

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Călătorie în inima vulcanului în Islanda. Turiştii sunt purtaţi la o adâncime de 120 de metri  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/calatorie-in-inima-vulcanului-in-islanda-turistii-sunt-purtati-la-o-adancime-de-120-de-metri-video

Aviz amatorilor de călătorii către destinaţii neobişnuite! O companie turistică din Islanda propune excursii în interiorul unui... vulcan! Potrivit oficialilor islandezi, vulcanul în cauză a fost inactiv în ultimele patru milenii.

Thrihnukagigur, o cavitate vulcanică aflată la o distanţă de doar 30 de minute de capitala Reykjavik, în mijlocul unui peisaj vulcanic magic, este singurul loc de pe planetă unde oamenii pot coborî în inima unui vulcan.
Vizitatorii dornici de senzaţii tari sunt purtaţi în interiorul vulcanului cu ajutorul unui lift care coboară la o adâncime de 120 de metri. Tuturor turiştilor li se cere să vină echipaţi cu încălţăminte pentru teren accidentat şi cu multe lichide, din cauza temperaturilor ridicate. 
Cotidianul The Telegraph relatează că fiecare coborâre costă aproximativ 200 de euro, bani care vor fi folosiţi de oamenii de ştiinţă pentru studierea vulcanilor din Islanda.  Aceasta este o călătorie a descoperirilor absolut unică, care nu poate fi găsită în nicio altă parte a lumii.
Cei interesaţi de o călătorie în adâncul pământului sunt sfătuiţi să se grăbească. Vulcanul islandez va fi deschis pentru public doar în cursul acestei veri, între 15 iunie şi 31 iulie.

Pentru a citi si despre Vulcanii Noroiosi din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Aktuális oldal: Kezdőlap