Aqua Magic Mamaia

Aqua

 

Az Aqua Magic aquapark a Mamaia üdülőhely bejáratánál található, a Nyári Szìnház bejáratánál, amelynek a befogadóképessége 2500 látogató.

2003-ban nyitotta ki kapuit a látogatóknak, mindössze 4 hónapalatt épìtették fel, ami egy rekordnak számit.

Modern felszereléssel rendelkezik, csúszdákkal, medencékkel, vìzesésekkel, a medencékben összesen 4000 m2 vìz található.

Az Aqua Magic 11 különböző lehetőséget nyújt a szabadidő eltöltésére, itt éttermek, bárok, cukrászdák, üzletek találhatóak. A parkban éjszakai műsorokat és bulikat lehet szervezni, mivel egy szabadtéri táncparkettel rendelkezik. A biztonság az aquaparkban maximális, a balesetek valószìnűsége szinte teljesen kizárt.

A gyerek medencék körül felvigyázók is vannak, a fokozott biztonság miatt. A vìzet gyakran szűrik ezáltal szinte teljesen kiküszöbölve a megbetegedés veszlyét. A látogatókna lehetőségük van napozni napágyakon. Elérhetőség :

Cìm: Bulevardul Mamaia

Tel: +40(241)831183, +40(241)831173

 

Fotógaléria

Aqua Magic Mamaia / 1Aqua Magic Mamaia / 2Aqua Magic Mamaia / 3Aqua Magic Mamaia / 4Aqua Magic Mamaia / 5Aqua Magic Mamaia / 6Aqua Magic Mamaia / 7Aqua Magic Mamaia / 8Aqua Magic Mamaia / 9Aqua Magic Mamaia / 10Aqua Magic Mamaia / 11Aqua Magic Mamaia / 12

 

Rezervare

Aktuális oldal: Aquaparkok Aqua Magic Mamaia