Hotel Apollo

|

Hotel Apollo **

Adresă: Str. Bailor, Nr. 1112
  Sângeorgiu de Mureş, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 319159

Web:

 

Descriere

Situat la 3 km de oraşul Târgu Mureş, Hotelul Apollo oferă acces gratuit la un centru de wellness mare, cu piscine interioare şi în aer liber, băi termale, cadă cu hidromasaj şi facilităţi de saună şi fitness.

Renumitele Băi Sărate din Sângeorgiu de Mureş se află în interiorul complexului. Oaspeţii pot beneficia contra unui cost suplimentar de o ofertă bogată de tratamente, precum împachetări cu nămol, reflexoterapie, aromoterapie şi băi cu apă sărată. De asemenea, este disponibil un salon de înfrumuseţare care oferă servicii de manichiură şi pedichiură.

La proprietate veţi găsi mai multe facilităţi sportive, printre care terenuri de fotbal, tenis şi baschet.

Toate camerele includ TV prin cablu şi o baie privată cu halate de baie şi papuci. Unele camere sunt dotate cu aer condiţionat şi beneficiază de un balcon şi de acces Wi-Fi gratuit. Unele camere sunt de 3 stele.

La proprietate există un restaurant care serveşte specialităţi româneşti şi internaţionale.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Apollo