Hotel Tulip Inn Sunny Hill

|

Hotel Tulip Inn Sunny Hill ****

Adresă: Str. Fagetului, nr. 31 A
  Cluj-Napoca, 400497, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 480325;+40 364 101900

Mobil: +40 744 304060

Fax: +40 264 480328

Web: www.hotelsunnyhill.ro

 

Descriere

Situat la doar 10 minute de centrul orasului Cluj Napoca, Hotelul Tulip Inn Sunny Hill Cluj va intampina in cadrul natural al padurii Faget Cluj, departe de agitatia orasului. Hotelul vă pune dispoziţie:
50 de camere, 3 săli de conferinţe, 2 săli de restaurant, restaurantul rustic Vila Tusa, cramă, club de noapte, terasă, adică tot ce este necesar pentru un eveniment de succes sau un sejur de excepţie.

Cazare Cluj in camere hotel Standard
Camere hotel Standard este doar un nume convenţional pentru camerele de hotel frumoase si luminoase pe care Tulip Inn Sunny Hill Hotel Cluj-Napoca vi le ofera. Combinaţia optimă de confort, functionalitate si eleganta fac camerele de hotel Standard cel mai puternic argument care ii face pe oaspeţii noştri sa se întoarca pentru cazare in Cluj Napoca din nou şi din nou.

Cazare Cluj in camere hotel Superior
Cele 14 camere de hotel Superior au paturi matrimoniale confortabile queen-size şi o atmosferă primitoare speciala care vă va încânta, fără îndoială; gustul rafinat de înaltă calitate, frumuseţe şi funcţionalitate, toate combinate în scopul de a satisface cu succes cerinţele de cazare in Cluj ale dumneavoastră.

Cazare Cluj in apartamente de hotel Junior
Fie că sunteţi un călător de afaceri sau de agrement, cele două apartamente de hotel Junior pe care Tulip Inn Sunny Hill Hotel Cluj-Napoca vi le oferă sunt o alegere potrivită pentru cazare in Cluj, mai ales dacă sunteti însoţiţi. Design-ul foarte atrăgător şi ambianţa relaxantă şi familiara va urează bun venit şi este foarte probabil să vă transforme vizita la Tulip Inn Sunny Hill Hotel Cluj-Napoca intr-o experienta care va rămâne cu siguranţă în "cea mai buna cazarela hotel" din viaţa ta.
Detalii cazare Cluj in apartamente de hotel Junior
apartament hotel Cluj Napoca Deluxe
Cazare Cluj in apartamente de hotel Deluxe

Cele doua apartamente de hotel de lux oferite de Tulip Inn Sunny Hill Hotel Cluj-Napoca va ofera paturi matrimoniale queen-size. Dupa ce ati petrecut momente de relaxare la restaurantul hotelului va puteti uita la TV sau pur şi simplu, stand asezati pe canapea, vă puteţi bucura de momente speciale contemplând imaginea covârşitoare oferita de padurea Faget sau va puteti relaxa in jacuzzi.

Camera hotel Single Standard: 37 Euro
Camera hotel Single Executive: 42 Euro
Camera hotel Double Standard: 42 Euro
Camera hotel Double Executive: 47 Euro
Camera hotel Twin Standard: 42 Euro
Apartament Junior Suite: 70 Euro
Apartament de hotel Deluxe: 80 Euro

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant
  • Mic dejun inclus în preţMic dejun
  • Servicii de spălătorieSpălătorie
  • Servicii călcat haineCălcat haine

Galerie Foto

Hotel Tulip Inn Sunny Hill Cluj-NapocaHotel Tulip Inn Sunny Hill Cluj-Napoca / 1Hotel Tulip Inn Sunny Hill Cluj-Napoca / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Tulip Inn Sunny Hill