Hotel Nova

|

Hotel Nova ***

Adresă: Str. Bogdan Voda, Nr. 219
  Sighetu Marmației, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 319951

Mobil: +40 730 033770

Fax: +40 262 319951

Web: www.hotelnova.ro

 

Descriere

HOTEL NOVA*** este situat la intrarea in localitatea Sighetu Marmatiei, intr-o zona linistita si totusi in centrul celor mai importante atractii turistice din Maramuresul istoric cum ar fi: Ineditul Muzeu al Satului Maramuresean, Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei, Cimitirul Vesel si Manastirea Peri din Sapanta, Manastirile Barsana etc..

Hotelul Nova este ideal atat pentru calatorii care doresc liniste si relaxare cat si pentru turistii dornici sa viziteze Maramuresul. Dispune de 23 camere duble si cu trei paturi si un apartament, in fiecare dintre ele puterea o detine eleganta , creand o atmosfera si un decor ce confera autenticitate si stil. Fiecare camera avand baie proprie complet utilata si moderna. Complexul detine un restaurant elegant de 180 de locuri si o terasa acoperita de 70 de locuri cu posibilitate de extindere intr-un singur salon de pana la 250 de locuri ce permite organizarea in conditii excelente de mese festive, petreceri, nunti, botezuri si alte evenimente.

Nu in ultimul rand, printre facilitatile complexului numaram si o gradina de vara cu foisoare ideala pentru servirea meselor in aer liber si o parcare proprie pazita de 30 de locuri .

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Nova