Hotel Wien

|

Hotel Wien ****

Adresă: Calea Zarandului, Nr. 55
  Deva, jud. Hunedoara, Romania

Telefon: +40 254 233320

Mobil: +40 747 055519

Fax: +40 254 233320

Web: www.hotelwien.ro

 

Descriere

Situat într-o aşezare pitorească medievală din Transilvania, Deva, Hotelul Wien oferă camere elegante, cu Wi-Fi gratuit şi un televizor cu ecran plat. Facilităţile includ o saună şi servicii de masaj.

Servicii
room service, prânz la pachet, recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, spălătorie, serviciu de călcătorie, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, săli de conferinţă şi petreceri, fax/copiator

General
ziare, seif, camere pentru nefumători, camere izolate fonic, încălzire, cameră cu facilităţi antialergice , aer condiţionat, zonă pentru fumători

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Wien