Hotel Capitolina

|

Hotel Capitolina ***

Adresă: Str. Victor Babes Nr.35
  Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 450490

Fax: +40 264 450490

Web: www.hotel-capitolina.ro

GPS: 46.777669 - 23.598375

 

Descriere

Amplasat într-o clădire nouă care se încadrează perfect în amosfera unuia dintre cele mai frumoase oraşe ale Transilvaniei, Hotel Capitolina*** crează pentru dumneavoastră spaţiul oficial al unei întâlniri de afaceri sau conferinţe, cât şi atmosfera relaxantă şi primitoare pentru un sejur excelent.

Tarife
209 RON - Camera in regim single
254 RON - Camera in regim double
254 RON - Camera in regim twin
269 RON - Suite
299 RON - Suite VIP

Facilităţi

Servicii

Internet gratuit de mare viteză, Seif digital, Lămpi reglabile, inclusiv intensitatea luminoasă, pentru lectură, Camere pentru fumători şi pentru nefumători, Aer condiţionat, Uscător de păr şi oglindă cosmetică cu lupă, Minibar, Control individual al temperaturii, TV cablu cu 50 de canale (inclusiv HBO), Linie telefonică cu acces internaţional, Geamuri termopan dotate cu Low-E (izolare fonică îmbunătăţită şi transfer termic redus), Acces hotelier cu cartele magnetice, Detector de incendii pe coridoare.

Parcare

Parcare supravegheată prin camere de luat vederi.

Sală de conferinţe

Dotări: Videoproiector, Ecran de proiectţie, flipchart, retroproiector, DVD player şi video, Sistem audio performant BOSE.

Camere

Descriere (dotări)

Hotel Capitolina*** pune la dispoziţie de 24 camere special amenajate pentru oamenii de afaceri, dotate cu toate facilităţile necesare pentru un sejur perfect. Pentru cele 3 suite, 3 suite VIP, 13 camere cu pat matrimonial şi 5 camere cu 2 paturi.

Împrejurimi

1 min până la Primărie şi Casa de Cultură a Studenţilor; 2 min până la Gradină Botanică; 3 min până la Piaţa Unirii (ansamblul statuar Matei Corvin şi Biserica Sf. Mihail); Pe o rază de 5 min de mers pe jos se află peste 20 de restaurante, baruri, cluburi; 5 min până la Piaţa Avram Iancu şi Catedrala Arhiepiscopală Ortodoxă, Prefectură şi Teatru Naţional; 5 min de mers pe jos până la principalele Spitale şi Clinici; 10 min. până la Gara Cluj; 20 min. până la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca

Dotări

Dotări generale:

  • Conexiune InternetInternet
  • Mic dejun inclus în preţMic dejun

Dotări camere:

  • Aer condiţionatAer condiţionat
  • Cablu TVCablu TV
  • SeifSeif
  • Camere nefumătoriNefumători
  • Camere fumătoriFumători
  • Uscător de părUscător de păr

Galerie Foto

Hotel Capitolina Cluj-NapocaHotel Capitolina Cluj-Napoca / 1Hotel Capitolina Cluj-Napoca / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Capitolina