Hotel Paradis

|

Hotel Paradis ***

Adresă: Str. Ciocarliei Nr. 47
  Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 413941

Mobil: +40 754 033909

Fax: +40 264 413944

Web: www.paradis.ro

GPS: 46.7793 - 23.6138

 

Descriere

Beneficiind de reconstructia totala pe amplasamentul vechiului hotel Paradis, noul hotel Paradis 4*, va intampina cu o arhitectura unica si dotari ultramoderne oferindu-va un nou standard de confort.
Hotel Paradis 4* are o capacitate de 71 camere din care 2 apartamente, 15 camere executive, 54 camere standard beneficiind de cele mai bune dotari si servicii.
Facilitati: Aer conditionat, Internet wireless si conexiune directa, Telefon international, Minibar, Seif, LCD cu programe premium, Pay TV, Camere pentru persoane cu dizabilitati, Camere fumatori / nefumatori.

Facilităţi

Servicii

Transfer Aeroport-Hotel-Aeroport, Camere fumatori / nefumatori, Internet wireless in toata locatia, Restaurant, Bar de zi, Terasa panoramica, Room service, Sala de conferinte, Rent-a-car, Seif la receptie, Camera de bagaje, Spalatorie, Parcare gratuita supravegheata, Camere si lift adaptat la nevoile persoanelor cu dizabilitati, Organizare de evenimente, Infopoint, Servicii de secretariat, Telefon international.

Obiective turistice

Cluj-Napoca se bucura de existenta unor zone pitoresti de turism si agrement, cautate pentru aerul curat si frumusetile naturii, cum sunt: Gradina Botanica "Alexandru Borza", Parcul Central, Parcul Cetatuia, Padurea Faget, Cheile Baciului, zone propice pentru excursii si popasuri turistice. Hotel Paradis organizeaza excursii in imprejurimile municipiului Cluj-Napoca, unde gasiti zone cu rezervatii si monumente ale naturii, statiuni balneare, vestigii istorice si edificii culturale de interes turistic: Cheile Turzii, Belis-Fantanele, Lacul Tarnita, Baisoara, Baile Turda, Baile Cojocna.

Sală de conferinţe

Pentru intalniri si evenimente hotel Paradis va pune la dispozitie 3 sali cu o capacitate intre 25 si 150 de persoane, dotate dupa ultimele standarde. Dotari si facilitati: Mobilier multifunctional, Aer conditionat, Internet wireless si conexiune directa, Sonorizare cu microfoane fixe si mobile, Lavaliera, Videoproiector, Telecomanda slide-uri, Ecran de proiectie retractabil, Laptop, Servicii de secretariat, Traducere simultana disponibila la cerere.

Restaurant

Un nou punct de referinta printre restaurantele din Cluj-Napoca, restaurantul Arcimboldo este noul loc de intalnire pentru cei ce pretuiesc bucataria internationala asezonata cu arome locale. Asemenea pictorului renascentist Giuseppe Arcimboldo renumit pentru concepte si compozitii spectaculoase, restaurantul nostru va ofera un meniu complex cu influente traditionale si contemporane din cele mai mai importante culturi culinare consacrate, neomitand bucataria romaneasca. In ton cu preparatele de bucatarie va oferim o paleta larga si colorata de vinuri din toate colturile lumii atat din zone consacrate cat si din regiuni noi pe harta mondiala a vinurilor. Indiferent ca optati pentru un pranz de afaceri, pentru o cina sofisticata sau pentru un aperitiv de dupa amiaza, pregatiti-va sa explorati gusturi si combinatii noi si neasteptate sau sa redescoperiti arome intalnite in calatorii si vacante.

Împrejurimi

Aeroportul International Cluj-Napoca, Expotransilvania, Centru, Iulius Mall Business Center, Power Business Center, Maestro Business Center, Olimpia Business Center, Campusul Universitar FSEGA.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • LiftLift
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune WirelessWireless
  • Servicii de spălătorieSpălătorie

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Camere nefumătoriNefumători
  • Camere fumătoriFumători

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Hotel Paradis Cluj-NapocaHotel Paradis Cluj-Napoca / 1Hotel Paradis Cluj-Napoca / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Paradis