Hotel Pax

|

Hotel Pax **

Adresă: P-ta Garii nr. 1-3
  Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 432927

Fax: +40 264 433729

Web: www.hotelpax.ro

GPS: 46.78434 - 23.586938

 

Descriere

Situat in inima Transilvaniei , la Cluj-Napoca, Hotelul Pax se remarca printr-o traditie si experienta de 100 de ani in a-si satisface pe deplin oaspetii si a le oferi un loc ideal pentru odihna , recreere si business. Aceasta pozitionare privilegiata, in fata garii Cluj, principalul centru feroviar din oras, asigura turistilor avantajul de a se afla in imediata apropiere a centrului orasului, o zona bogata in obiective turistice, culturale, religioase , istorice, naturale si administrative, insusi hotelul Pax fiind o particica din istoria Clujului.

Cazare: camere cu 2 paturi cu baie, dotatr cu televizor, telefon, grupul sanitar propriu sau comun; camere cu 1 pat sau pat matrimonial, cu televizor, telefon, masa de toaleta, oglinda, grup sanitar.

Servicii: salon mic dejun, cu o capacitate de 15 locuri, incalzire centrala, restaurant, bar, terasa, parcare, cablu TV, telefon.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Pax