Hotel Diamant

|

Hotel Diamant **

Adresă: Cap Aurora, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 731461

Mobil: +40 743 334.024

Fax: +40 241 731080

Contact: Receptie

Web: www.hoteldiamant.ro

 

Descriere

Hotelul Diamant ***, amplasat la numai 50 m de malul mării, în staţiunea Cap Aurora, înconjurat de un peisaj pitoresc oferă oaspeţilor săi o atmosferă primitoare şi locaţia perfectă pentru o vacanţă liniştită şi relaxantă. Farmecul şi ospitalitatea hotelului nostru, îmbinate cu serviciile de calitate, anticipează şi satisfac nevoile dumneavoastă pe durata întregului sejur.

Confortabil şi elegant, hotelul dispune în perioada sezonului estival de 102 camere şi 3 apartamente dar şi de alte facilităţi:
» piscină cu apă minerală sulfuroasă pentru adulţi;
» piscină şi spaţiu de joacă pentru copii;
» restaurant cu specific românesc;
» terasă;
» internet wireless (la parter);
» parcare proprie păzită;
» seif (la recepţie);
» jocuri: remi, şah, table;
» aer condiţionat;
» informaţii turistice.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Diamant