Hotel Bellaria

|

Hotel Bellaria ****

Adresă: Sos. Bucium, Nr 7, Iasi
  Iași, jud. Iaşi, Romania

Telefon: +40 317 146835

Web:

GPS: 47.161737 - 27.561736

 

Descriere

Situat intr-o zona rezidentiala din Iasi, la doar cateva minute cu masina fata de centru istoric, hotel Bellaria isi intampina oaspetii intr-o atmosfera tipic romaneasca, plina de ospitalitate si caldura.

Bellaria va ofera camere in regim single si double, cu un microclimat individual controlat, LCD si cablu tv, minibar, acces internet de mare viteza in fiecare camera, telefon cu linie telefonica directa, transport bagaje, room-service, paza 24 ore, concierge, 2 parcari, sali de conferinta, lift, fax, transport persoane, bar, restaurant.

Tarife:
DeLuxe Duble: 219 RON in regim single; 259 RON
Premiere Suite: 249 RON in regim single; 289 RON
Business Premiere Suite: 329 RON
Executive Suite: 379 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Bellaria