Hotel Emma

|

Hotel Emma ***

Adresă: Calea Bucuresti Nr. 82A
  Craiova, jud. Dolj, Romania

Telefon: +40 251 406288;+40 351 407369

Fax: +40 251 406289

Web: www.hotel-emma.ro

GPS: 44.321052 - 23.803848

 

Descriere

HOTEL EMMA EST *** , situat pe bulevardul principal al orasului Craiova, la mijlocul distantei dintre centru si iesirea din oras catre Bucuresti , a fost deschis in 2004 si este un hotel in care modernul si traditionalul se completeaza reciproc oferind clientilor un cadru intim si ospitalier.

Facilitati camere: Aer conditionat, Televiziune prin cablu, Internet, Minibar.

Facilitati generale:
- Paracare privata
- Punct de informare turistica la receptiei
- Spatiu de depozitare pentru bagaje
- Trezirea clientilor la ora solicitata

Tarife :
Camera single: 220 RON/zi
Camera dubla: 250 RON/zi; 230 RON in regim single;

Facilităţi

Servicii

Mic dejun, Lift, Camera de bagaje, Seif la receptie, Parcare pazita, gratuita, Restaurant, Sala de conferinte, Fax/xerox, Room service, Plata card, Rezervari online, Café-bar.

Obiective turistice

Arhitectura deosebita a orasului Craiova fac din acesta o atractie turistica pentru orice doritor de arta si cultura. Muzeele, monumentele arhitecturale, bisericile,parcurile si edificiile de cultura isi deschid larg portile in fata turistilor. Amintim doar cateva dintre aceste locuri de mare importanta culturala: Muzeul de Arta, Muzeul Olteniei, Parcul Romanescu,al doilea parc natural ca marime din Europa, Biserica Madona.

Sală de conferinţe

HOTELUL EMMA EST vine in sprijinul celor care doresc sa organizeze evenimente: workshop-uri , prezentari , simpozioane ,conferinte, interviuri. Hotelul dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 30 locuri, luminata natural, avand in dotare: videoproiector , ecran proiectie , DVD , televizor , telefon , acces internet wireless si aer conditionat.

Camere

Descriere (dotări)

Hotelul Emma dispune de 42 camere spatioase si elegante: 25 single, 9 matrimoniale, 6 duble si 2 apartamente. Acestea sunt prevazute cu toate dotarile de care aveti nevoie pentru a va face sejurul cat mai placut: aer conditionat, televiziune prin cablu, internet si minibar.

Restaurant

Restaurantul are o capacitate de 160 locuri, se defineste prin stilul si rafinamentul cadrului ambiental, al preparatelor si al calitatii serviciilor. Evenimentele importante din viata dumneavoastra precum nunti, botezuri, aniversari se pot desfasura intr-o atmosfera deosebita.

Politică Hotel

Acceptare cărţi de credit

Visa, Mastercard

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • Acceptare cărţi de creditCărţi de credit
  • LiftLift
  • RestaurantRestaurant
  • Mic dejun inclus în preţMic dejun

Dotări camere:

  • SeifSeif

Galerie Foto

Hotel Emma CraiovaHotel Emma Craiova / 1Hotel Emma Craiova / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Emma