Nu exista poza

|

Hotel Corso **

Adresă: Str. Cuza Voda Nr. 43-45
  Buzău, jud. Buzău, Romania

Telefon: +40 238 727399;+40 238 710090

Web: www.hotelcorso.ro

 

Descriere

Situat la o plimbare de numai 2 minute de la primăria oraşului Buzău, acest hotel oferă camere spaţioase, cu Wi-Fi gratuit şi room service. Dispune de un restaurant à la carte.

Fiecare dintre camerele izolate fonic de la Hotelul Corso are podele din lemn şi aer condiţionat. Toate sunt echipate cu un frigider şi un televizor cu ecran plat. Camerele dispun de un birou de lucru şi de baie proprie.

Oaspeţii se pot bucura de preparate din bucătăria tradiţională românească la restaurantul din incintă, care oferă opţiuni à la carte. De asemenea, există un bar care serveşte o gamă largă de băuturi.

Tarife:
-CAMERA DUBLA CU PAT MATRIMONIAL SAU TWIN: 120 LEI (30 EURO)
-CAMERA TRIPLA: 180 LEI (45 EURO )
-CAMERA SINGLE: 120 LEI (30 EURO)

Comentarii

 
 
 
 
EXCELENT
ESTE CAZAREA PERFECTA IN BUZAU .FOARTE CURAT CU PRET FOARTE BUN ,LOCATIE CENTRALA .MANCAREA SUPERBUNA !!
 ADRIANA2011-01-25 12:05:20

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Corso