Nu exista poza

|

Hotel Dobru ***

Adresă: Str. Vulturul
  Slănic Moldova, jud. Bacău, Romania

Telefon: +40 234 348475

Fax: +40 234 348475

Web: bru.ro

 

Descriere

Situat la mai puțin de 200 de metri de izvoarele minerale curative din stațiunea Slănic, Hotelul Dobru oferă acces gratuit la facilităţile de badminton şi o sală de gimnastică. În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi.

Sauna, cada cu hidromasaj, biliard şi serviciile de închiriere de biciclete sunt disponibile la un cost suplimentar. Grădina are un loc de joacă pentru copii, iar facilităţi de grătar sunt oferite la cerere.

Restaurantul în stil vânătoresc serveşte mâncăruri româneşti şi internaţionale. Acesta are și o terasă de vară, pentru a lua masa în aer liber.

Toate camerele de la Dobru includ TV, dulap şi baie cu duş.

Cea mai apropiată gară este situată în Târgu Ocna, la 17 km.

Tarife:
Camera dubla in regim de single: 90 lei
Camera dubla cu paturi separate: 130 lei
Camera dubla cu pat matrimonial: 130 lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Dobru