Hotel Dacia

|

Hotel Dacia ***

Adresă: P-ta Libertatii, Nr. 8
  Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania

Telefon: +40 261 710772

Fax: +40 261 710772

Web:

GPS: 47.79462 - 22.879372

 

Descriere

Aparţinând stilului secesion, clădirea hotelului Dacia este una dintre cele mai frumoase clădiri construite în acest stil din Transilvania. Ridicată pe locul vechii primarii a oraşului care data din anii 1768-1772, proiectul construcţiei a fost premiat la un concurs de arhitectură de la Viena.
În trecut, hotelul şi-a înscris în cartea de onoare prezenţa unor personalităţi ale culturii româneşti : N. Iorga, L.Rebreanu, O. Goga, M.Sadoveanu; iar mai recent i-a avut că oaspeţi atât pe regele Mihai cât şi pe toţi preşedinţii României de după 1989.
Chiar dacă clădirea cu faţadă impresionantă şi maiestuoasă da impresia că vei intră într-un castel amenajat somptuos, veigasi în interior un spaţiu luat din plin secol XX, un complex hotelier modern cu 107 locuri dispuse în camere cu unu şi două pături şi în apartamente, salon restaurant cu orchestră, bar de zi, terasă, salon de recepţii şi conferinţe,birou de schimb valutar, toate satisfăcând şi cel mai pretenţios gust.
În clădirea hotelului funcţionează filarmonica de stat.

TARIFE 2012:
15.09 - 23.12.2012

Dubla fara balcon, mic dejun si TV 72-78 Lei
Single fara balcon, mic dejun si TV 52-56 Lei
Dubla cu balcon, mic dejun si TV 82-86 Lei
Single cu balcon, mic dejun si Tv 60- 63 Lei
Apartament cu frigider, mic dejun si TV 152-158 Lei

Facilităţi

Servicii

Datorită gradului crescut de confort şi a serviciilor prestate, hotelul Dacia a fost recunoscut şi pe plan internaţional, decernandu-i-se la Madrid în anul 1995 Internaţional trophy to the touristic promotion (Edicoin - Actualidad, Madrid, Spania). Bar, Restaurant propriu, Sală de conferinţe, Schimb valutar. Iată care sunt serviciile suplimentare oferite de noi: Videoconferinte, Informaţii diverse, Transmiteri şi primiri de mesaje prin, Fax şi E-Mail, Transport şi păstrare de bagaje şi valori, Trezirea clienţilor la oră solicitată, Primirea şi distribuirea corespondenţei, Solicitări taxi, Rezervări de bilete la spectacole, avion, tren, Comisioane diverse.

Camere

Descriere (dotări)

Azi, Hotelul Dacia dispune de 100 locuri de cazare împărţite în camere single, double şi apartamente, un salon restaurant clasic, bar de zi, salon de recepţii - conferinţe, punct de schimb valutar. Toate camerele dispun de baie proprie, linie telefonică internaţională, TV-cablu, frigo-bar şi climatizare.

Politică Hotel

Anulări rezervare

Anularea cu minim 24 ore înainte de check-în este lipsită de penalităţi. Anularea ulterioară sau neprezentarea la recepţia hotelului atrage după şine o penalizare egală cu valoarea primei nopţi de cazare.

Dotări

Dotări generale:

  • BarBar
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Aer condiţionatAer condiţionat
  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor
  • FrigiderFrigider

Galerie Foto

Hotel Dacia Satu MareHotel Dacia Satu Mare / 1Hotel Dacia Satu Mare / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Dacia