Hotel Coral

|

Hotel Coral ***

Adresă: Str. Principala, Nr. 450
  Dorolţ, jud. Satu Mare, Romania

Telefon: +40 374 220001

Mobil: +40 751 101103

Fax: +40 374 220000

Web: www.complexcoral.ro

 

Descriere

Angajaţi să transformăm hotelul nostru în mai mult decât un simplu loc de şedere, am proiectat tot ce va înconjoară într-un cadru modern şi clasic, în care prietenia, amabilitatea şi profesionalismul îşi fac din plin simţite prezenţa.
Capacitatea de cazare este de 41 de camere , repartizate astfel: 3 camere single, 24 camere matrimoniale, 6 camere double, 4 camere triple si 4 apartamente. Va oferim si camere pentru nefumatori, iar la fiecare etaj se afla locuri special amenajate pentru fumatori. Dotarile camerelor sunt la cele mai inalte standarde internationale: camerele sunt spatioase, mobiliate foarte modern si confortabil, oferind spatii largi de depozitare a bagajelor, tv lcd conectat la satelit, minibar, aer conditionat, accesul se face cu chei electronice, baile sunt mari, moderne, avand inclusiv uscatoare de par, acces nelimitat la internet de mare viteza, linii telefonice interne si internationale. Exista o moderna sala de conferinte cu 150 de locuri, care dispune de aer conditionat, ecran de proiectie, proiector, flipchart, instalatie de sonorizare si fax. Hotelul mai este dotat cu alarma in caz de incendiu cu detector de fum, doua parcari pazite si supravegheate video, lift spatios. Receptionerii cunosc cel putin 2 limbi de circulatie internationala, iar hotelul accepta pentru plata si carti de credit.Alte servicii suplimentare: transport din oras, gara, aeroport pana la hotel, seifuri pentru pastrarea valorilor, spalatiorie, curatatorie, difuzarea presei, comenzi taxiuri, trezire la o anumita ora.


Tarife 2013:

Single: 100 RON
Double: 120 RON
Triple: 130 RON
Apartament:160 RON

Localizare

Complexul Hotelier Coral este situată în oraşul Satu Mare la ieşirea din oraş înspre VAMĂ PEŢEA şi în prezent e clasificată la trei stele plus.

Facilităţi

Servicii

Acces internet wireless, Acces scaun cu roţile, Aer condiţionat, Bar, Camere nefumători, Parcare, Restaurant propriu, Room-service, Sală de conferinţe, Schimb valutar , Seif la recepţie, Spălătorie rufe.

Conexiune Internet

Hotelul pune la dispoziţia clienţilor săi acces nelimitat la internet de mare viteză.

Parcare

Hotelul dispune de două parcării,una destinată autoturismelor iar cealaltă destinată autocarelor,tirurilor şi microbuzelor.Aceste două parcării sunt păzite şi supravegheate video.

Sală de conferinţe

Pentru clienţii noştrii interesaţi de turismul de afaceri hotelul dispune şi de o modernă sală de conferiinte 150 locuri ,dotată cu: aer condiţionat, ecran de proiecţie, proiector, flip chart, instalaţie de sonorizare şi fax.

Camere

Descriere (dotări)

Capacitate de 41 camere având următoarea structură :3 camere single,24 camere matrimoniale care pot fii rezervate în regim singal sau dublă ;6 camere duble, 4 camere triple şi 4 apartamente ; Structură camerelor are inclusă şi camere destinate exclusiv nefumătorilor. Fiecare etaj din hotelul nostru oferă spaţii amenajate pentru fumătorii. Camerele oferă un sptiu generos,fiind mobilate şi decorate în stil rafinat ,oferind clienţilor spaţii generoase de depozitare a bagajelor. Camerele sunt dotate cu TV LCD conectat la satelit,oferiind o gamă variată de programe. Fiecare cameră dispune de un minibar amenajat în spaţiu de răcire. Pentru un confort deplin toate cameră dispun de aer condiţionat. Accesul în camere se face doar cu ajutorul cheilor electronice. Băile mari, oferă toate facilitatiile inclusiv uscătoare de păr.

Restaurant

În cadrul Complexului Coral funcţionează un frumos şi atractiv restaurant 300 locuri cu preparate din bucătăria internaţională şi românească,ofertă bogată de băuturi,dublate de profesionalismul personalului, care fac deliciul rafinatilor într-ale gastronomiei.Pe timpul verii va punem la dispoziţie şi o frumoasă grădină de vară deservită de un elegant restaurant rustic.

Dotări

Dotări generale:

 • ParcareParcare
 • BarBar
 • Acces handicapaţiHandicapaţi
 • Room ServiceHandicapaţi
 • Sală de conferinţeSală conferinţe
 • RecepţieRecepţie
 • Conexiune InternetInternet
 • Servicii de spălătorieSpălătorie

Dotări camere:

 • Aer condiţionatAer condiţionat
 • TelevizorTelevizor
 • SeifSeif
 • Camere nefumătoriNefumători
 • Uscător de părUscător de păr

Galerie Foto

Hotel Coral DorolţHotel Coral Dorolţ / 1Hotel Coral Dorolţ / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Coral