La Conac

|

La Conac ***

Adresă: Str. Mioritei, Nr. 99
  Botiz, jud. Satu Mare, Romania

Telefon: +40 261 774188

Fax: +40 261 774188

Web: www.motellaconac.ro

 

Descriere

Motelul "La Conac",situat pe DN 19,la doar 7 km de oraşul Satu Mare,în localitatea Botiz,garantează clienţilor săi servicii de calitate, condiţii deosebite de cazare şi masă într-o ambianţă plăcută, parcare păzită pentru TIR-uri, autocare şi automobile mici, la cele mai competitive preţuri.
Sunteţi în tranzit şi aveţi nevoie de un spaţiu confortabil pentru atât de necesară odihnă,dar şi de o masă caldă cu preparate gustoase din bucătăria noastră tradiţională?
Va stăm la dispoziţie 24 de ore din 24 cu cele mai bune condiţii şi cele mai mici preţuri!
Vrei să fi departe de toată agitaţia şi zgomotul oraşului,să ai un somn cât mai liniştit,într-un loc primitor?Motelul nostru îţi stă la dispoziţie cu camere moderne,curate şi comfortabile.
Vino la noi şi bucură-te de comfortul şi siguranţă pe care ţi le oferim!

Facilităţi

Obiective turistice

Judeţul Satu Mare oferă pasionaţilor de istorie mai multe locaţii ce pot fi vizitate printre care se număra şi localitatea Ardud, unde se află ruinele cetăţii aparţinând voievodului român Bartolomeu Dragfi, rudă lui Ştefan cel Mare. La Acas îşi aşteaptă vizitatorii ştrandul cu apa termală, biserică reformata (monument din secolul al XIII-lea), precum şi pădurile populate de lupi, iepuri, mistreţi, căprioare. Alte repere pentru amatorii de turism: Muzeul din Tasnad, Muzeul Şvăbesc din Petresti, Muzeul Maghiar din Bogdand, Muzeul Moţilor din Scărişoara, Biserică din lemn de la Soconzel, rezervaţia dacilor liberi de la Mediesu Aurit, rezervaţia arheologica Bobold-Cărei.

Camere

Descriere (dotări)

Motelul dispune de 38 de locuri de cazare,în camere cu unu,două şi trei pături.Camerele sunt izolate termic şi fonic şi sunt dotate cu baie proprie cu cabină dus,linie telefon internaţional,tv-satelit,internet,frigo-bar,room service.Micul dejun este inclus în tariful de cazare.

Restaurant

La restaurantul nostru fiecare masă este un ospăţ de sănătate. Mâncarea gustoasă, preparatele fine, specialităţile casei şi băuturile alese, toate îmbinate într-un stil tradiţional îţi creează acele momente rare, dar de neuitat ale vieţii. Totul este eveniment, iar dumneavoastră sunteţi oaspeţii de seamă. Cadru elegant pentru organizarea de nunţi, banchete,meşe festive,cocktail-uri, recepţii. Pe terasă restaurantului se pot petrece clipe plăcute în aer liber, se pot desfăşura meşe tradiţionale şi barbeque. Va invităm să gustaţi din specialităţile casei şi preparatele tradiţionale româneşti, mâncăruri pline de savoare şi sănătate, în acest loc primitor, într-un ambient cald, cu oameni zâmbitori şi servire ireproşabilă. Avem mereu grijă că oaspeţii noştri să fie perfect mulţumiţi şi că toate dorinţele culinare să fie îndeplinite. La noi gustul mâncării vine din pasiune, iar pasiunea noastră din mulţumirea dumneavoastră. Obosiţi şi infometaţi după atâta drum? Poftiţi la masă!

Împrejurimi

Judeţul Satu Mare este amplasat în partea de nord-vest a României, având o suprafaţa totală de 4.418 km pătraţi. Reşedinţa administrativă a judeţului este municipiul Satu Mare cu 132.000 de locuitori. Oraşul, este răsfirat pe 77 de coline şi este împrejmuit de munţi împăduriţi în care trăiesc căprioare, cerbi, urşi, mistreţi. Ridicat la rang de municipiu în deceniul trecut. Cărei este şi el un punct turistic demn de luare aminte. Cunoscut încă din 1320, sub denumirea de Villa Karul, oraşul de mândreşte cu splendidul castel Karoly (astăzi muzeu), construit în anul 1794 în parcul oraşului şi foarte bine conservat.

Dotări

Dotări generale:

  • BarBar
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Conexiune InternetInternet
  • Mic dejun inclus în preţMic dejun

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • TelevizorTelevizor

Galerie Foto

La Conac BotizLa Conac Botiz / 1La Conac Botiz / 2

Comentarii

 
 
 
 
Mare grija!
Mare grija! Proprietarul a tras cu pistolul in clienti. Nu recomand nimanui.
 manole2011-04-20 16:40:32
 
 
 
 
mare grija
Mare grija! Proprietarul a tras cu pistolul in clienti. Nu recomand nimanui.
 manole2011-04-20 16:42:47
 
 
 
 
important
s-a tras in pensiune in plina noapte asupra clientilor. Aveti grija!
 gigi2011-04-20 20:12:48

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri La Conac