Horgászhelyek

A barátokkal és családdal eltöltött kirándulásokon kívül még beszélhetünk egy turizmusről amely egy hobbynak köszönhetően jött létre. A hobbyk ezen kategoriájába beletartozik a horgászás is, amely az üzőit arra készteti, hogy több tíz vagy egyes esetekben több száz kilométert is megtegyenek. Emiatt hoztuk létre a BestHotels.ro internetportálon ezt a részleget, amelyet a horgászkedvelőknek szántunk. Itt horgászhelyekről találhatnak ajánlatokat, valamint szálláslehetőségeket ezeken a helyeken.

Băla tó

Băla tó

A Băla tó Maros megyében található, Băla település mellett.

 
Bözödi tó

Bözödi tó

A gyüjtőtó egy dombos területen, a Kis-Küküllő bal ágán helyezkedik el, Erdőszentgyörgytől 2 km-re és körülbelül 42 km-re Marosvásárhelytől. Úgy jött létre, hogy a Cusmeden építettek egy gátat, 1,5 km-el a Kis-Küküllőbe való ömlése előtt. A Cusmed patak a Kis Küküllő legnagyobb mellákéga, 157 km2 –en terül el, 56 km hosszú.

 
Fărăgău  tó

Fărăgău tó

Az Erdélyi medencében, a Maros folyó vízrajzi medencéjében helyezkedik el, a tó a Sar patak természetes elgátolása következtében jött létre, sajét iszappal rendelkezik, atlanti-boreális eredete miatt, egyben ez az utolsó természetes tó az Erdélyi medencében.

 
Garofita tó

Garofita tó

A Garofita tó Maros megyében, Sâncraiu de Mureş település mellett található. TILOS az éjszakai horgászás.

 
Radnóti tó

Radnóti tó

A tó Radnót külvárosában található, az E 60-as európai úton. A farmhoz az Energeticenilor utcan lehet eljutni (az út amely a Radnóti Hőerőműhöz vezető úton, majd jobbra a tó fele), körülbelül 1 km gyaloglás után az E 60-as Európai Úttal való kereszteződés után.

 
Şăulia tó

Şăulia tó

Şăulia település a Comlod hegység környékén található, a Bologa folyón, a Marosvásárhely-Band és a Marosludas-Sármás utak kereszteződésénél, 32 km-re Ludastól és 36 km-re Marosvásárhelytől.

 
Nincs kep

Şăuliţa tó

A Săuliţa tó Maros megyében található, Săulia település mellett. Itt megengedett az éjszakai halászás, amelynek dìja 20 RON/éjszaka.

 
Tăureni tó

Tăureni tó

Elhelyezkedés: Tăureni település 17 km-re található Marosludastól, Zau-Sármás irányában. ATăureni telepőlésen található tó közepes nagyságu és itt pontyok, nagyon sok kárász és pár sügér található.

 
Toldal tó

Toldal tó

Körülbelül 30 km-re található Marosvásárhelytől, Fărăgău fele, Glodenien át. Kel fizetni dìjat, és éjjel is lehet halászni. Itt pontyok, süllők, csukák és kárászok találhatóak.

 
Văleni tó

Văleni tó

- a díj 30 ron

-az idén pontyokat hoztak ide

 

Rezervare

Aktuális oldal: Horgászhelyek