Ministerul Turismului vrea sa cumpere sistem electronic de 400.000 de euro ca sa numere turistii!

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Ministerul Turismului vrea sa cumpere sistem electronic de 400.000 de euro ca sa numere turistii!

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va cumpara un program electronic a tine evidenta numarului de turisti care se cazeaza in unitati hoteliere la noi in tara. Sistemul ar putea costa 400.000 de euro, fara TVA, a anuntat institutia.

"Realizarea unui asemenea sistem este necesar din cauza diferentelor intre numarul de turisti raportati de catre diferite institutii si cele raportate in sistem de catre structurile de primire turistica", potrivit ministerului.

Ministerul Turismului sustine ca introducerea sistemului electronic, ce va costa peste 400.000 de euro, va ajuta combaterea evaziunii fiscale din turism.

Firma care castiga licitatia va livra sistemul "la cheie", atat componentele hardware si software, cat si serviciile necesare pentru implementarea acestuia (analiza, instalare, configurare, dezvoltare), serviciile de mentenanta si nu in ultimul rand, se va ocupa de instruirea celor care vor folosi sistemul. Firma castigatoare va fi aleasa in functie de oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

Sistemul electronic de monitorizare a turistilor din Romania va fi implementat in unitatile hoteliere din tara in cel mult sase luni de la data semnarii contractului. In plus, acesta va putea fi accesat de toate unitatile turistice autorizate de Ministerul Turismului.

Pentru a citi si despre soft-ul promovat de noi, Villicotel, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Ministerul Turismului vrea sa cumpere sistem electronic de 400.000 de euro ca sa numere turistii!