Vilicotel, la promotie in septembrie

E-mail Print PDF
 
 
Vilicotel, softul de management hotelier este o solutie de top pentru hotelul/pensiunea dumneavoastra. Informatii complete despre functiile softului puteti afla accesand site-ul www.vilicotel.ro. Vilicotel este un program hotelier care transforma managementul hotelului sau pensiunii Dumneavoastra intr-o munca usoara si eficienta. Acest soft hotelier inovativ, destinat hotelurilor si pensiunilor de orice marime, are o interfata usor  de utilizat si ruleaza pe platforma MS Windows™.

Alaturi de managementul hotelului sau pensiunii Dumneavoastra, Vilicotel poate fi conectat la un portal web, prin intermediul caruia va puteti promova activitatea si serviciile.

Incepand de la prima implementare, din anul 2003, aplicatia Vilicotel Hotelmanagement a fost imbunatatita în permanenta, i-au fost adaugate noi functionalitati, astfel incat astazi putem vorbi despre Vilicotel ca fiind un instrument puternic de gestiune hoteliera si hotel management. Datorita flexibilitatii, Vilicotel poate fi customizat sau adaptat conform cerintelor clientilor, putand fi folosit de la pensiuni turistice pana la marile hoteluri si lanturi hoteliere.

Pana la 30 septembrie, beneficiati de un discount de 15% pentru achizitia Vilicotel. In plus, daca achizitionati softul Vilicotel in aceasta perioada, beneficiati de publicitate la un pret cu 50% mai mic pentru serviciile oferite pe site-ul nostru.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Vilicotel, la promotie in septembrie