Pensiuni la preţ de criză în Delta Dunării

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Pensiuni la preţ de criză în Delta Dunării

Dacă în perioada 2000-2009 construcţiile au răsărit precum ciupercile pe teritoriul rezervaţiei biosferei de la o vreme proprietarii , mai ales cei aflaţi sub presiunea creditelor bancare, nu ştiu cum să mai scape de ele.

În speranţa unui flux mare de turişti mulţi oameni de afaceri au construit, achiziţionat sau extins pensiuni în zona din Delta Dunării, investind sume mari de bani. Din nefericire ultimii ani au fost mai toţi cu ghinion pentru acest colţ de rai, lovit pe rând ba de gripa aviară, inundaţii şi cel mai grav de criza economică.

„Am cumpărat la pachet, odată cu alte imobile, şi o pensiune la Crişan, fosta cabană ACH.Vremurile nu mai sunt bune pentru dezvoltare, mai ales că mai deţin un complex la Mila 35 care merge destul de bine, nu are rost să mai investesc şi la Crişan. Am ceva oferte dar lumea nu prea vrea să mai bage mulţi bani în această perioadă“ povesteşte omul de afaceri tulcean Cornel Georgescu. Practic acea pensiune de la Crişan, care valora în urmă cu doi-trei ani circa jumătate de milion de euro ar putea fi achiziţionată acum la cel mult jumătate din aceea sumă.

Pentru a afla si alte informatii despre Delta Dunarii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Pensiuni la preţ de criză în Delta Dunării