Carpatair vine cu un pachet turistic pentru Carnavalul de la Venetia

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Carpatair vine cu un pachet turistic pentru Carnavalul de la Venetia

Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, lanseaza cu ocazia Carnavalului de la Venetia 2011 un pachet turistic, asigurand transport dus-intors si 3 nopti de cazare la hotel de 4 stele in Venetia.

Pachetul turistic costa 298 euro plus taxe si este special conceput pentru Carnavalul de la Venetia, care are loc intre 26 februarie - 8 martie.

„Februarie este luna Carnavalurilor in Europa, o perioada in care tot mai multi romani aleg sa viziteze orasele renumite pentru astfel de festivitati. Carnavalul de la Venetia este in mod cert cel mai cautat in acest sezon", a declarat Paula Ardelean, vice-presedinte de marketing si vanzari al Carpatair.

Acest pachet turistic poate fi achizitionat accesand un formular online pe site-ul Carpatair. Prin intermediul acestuia, clientii pot selecta si activitatile aditionale la care doresc sa participe in timpul Carnavalului.

‘’La achizitia pachetului turistic clientii pot selecta si rezerva in avans evenimentele la care doresc sa participe. Mai exact, pot rezerva bilete la cine dansante specifice carnavalului sau pot rezerva in avans excursii cu gondole", a mai spus Ardelean.

Pnetru a cauta cazare in Timisoara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Carpatair vine cu un pachet turistic pentru Carnavalul de la Venetia