Drumuri naţionale şi judeţene, închise din cauza zăpezii. Trenuri de călători anulate

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Drumuri naţionale şi judeţene, închise din cauza zăpezii. Trenuri de călători anulate

La această oră, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă în aproape toată ţara. Cel mai greu se circulă pe drumurile din sud-estul ţării, din cauza viscolului care aduce permanent zăpadă pe şosele şi îngreunează, astfel, intervenţia utilajelor de deszăpezire.

Pentru că vremea se înrăutăţeşte, iar multe autotrenuri au derapat şi au îngreunat traficul pe câteva drumuri, în judeţele Buzău, Ialomiţa, Tulcea, Vrancea, Galaţi, Călăraşi şi Brăila, dar şi pe autostrăzile A1 şi A2, începând cu ora 13:00 a fost luată măsura restricţionării circulaţiei autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, până la îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice. Măsura este aplicată de poliţişti rutieri, sprijiniţi de lucrători ai ARR şi CNADNR.

Autotrenurile derapează pe banda rulantă

În urmă cu puţin timp, Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române ne-a informat că la ora15:00, în judeţul Brăila, traficul rutier pe DN21(E584) Brăila – Slobozia este întrerupt între localităţile Bărăganu (judeţul Brăila) şi Iazu (judeţul Ialomiţa), din cauza unor autotrenuri care au derapat în jurul orei 14:00.

De asemenea, în jurul orei 13:00, un autotren a derepat şi a blocat circulaţia pe DN2B Brăila Buzău, între localităţile Ianca şi Oprişeneşti. Traficul a fost reluat în jurul orei 13.50. O situaţie asemănătoare a fost înregistrată pe DN21(E584) Brăila – Bărăganu, în zona localităţii brăilene Valea Cânepii acolo unde, în jurul orei 12:15, un autotren autotren încărcat cu fier vechi a derapat şi a blocat drumul. Traficul a fost reluat în jurul orei 14.00

Pentru a cauta cazare in Braila, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.evz.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Drumuri naţionale şi judeţene, închise din cauza zăpezii. Trenuri de călători anulate