Hotelul brand Park Inn, tot mai aproape de Romania

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Hotelul brand Park Inn, tot mai aproape de Romania

Grupul international Rezidor vrea sa aduca marca Park Inn in Romania si sa deschida 6-7 hoteluri sub acest brand in urmatorii trei ani, analizand orasele Bucuresti, Timisoara, Sibiu si Brasov, a declarat vicepresedintele pe dezvoltare al grupului, Philippe Bijaoui.

"Vrem sa intram cu Park Inn in orase precum Bucuresti, Timisoara, Sibiu si Brasov si sa ajungem la 6-7 unitati in urmatorii trei ani. Vor fi proprietati deja existente pe care sa le preluam si sa le aducem la standardele Park Inn sau constructii noi. De preferabil, hotelurile vor fi operate sub contracte de management", a afirmat Bijaoui la un seminar de turism organizat la Bucuresti.

Si alte lanturi internationale prezente in Romania si-au anuntat intentia de a creste numarul de proprietati pe piata locala, printre care Hilton si Marriott.

Astfel, Hilton va deschide anul viitor doua hoteluri in provincie, pe segmentele upscale si focus service, si alte doua unitati sub brandul Doubletree by Hilton in Oradea si Bucuresti, pentru care a semnat deja contracte de franciza si management. Astfel, Hilton va avea 1.200 de camere in planul de dezvoltare pana la sfarsitul anului viitor.

Lantul Marriott deruleaza in prezent un proiect pentru deschiderea unui hotel sub acelasi brand Courtyard, care in prezent se afla in asteptare.

"Pe langa Courtyard, vrem sa avem mai multe hoteluri in Bucuresti si alte 4-5 orase din Romania. Chiar si in momente economice dificile precum in prezent, sunt oportunitati bune pentru dezvoltare", a declarat la acelasi seminar vicepresedintele pe dezvoltare la nivel international al Marriott, John Litzenberger.

Pentru a cauta mai multe unitati de cazare din orasul Timisoara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Hotelul brand Park Inn, tot mai aproape de Romania