Orizont Turism extinde vechiul complex hotelier din Predeal

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Firma Orizont Turism (ORTU), proprietarul hotelului Orizont din Predeal, investeste noua milioane lei in extinderea unitatii cu un corp nou de cladire, care va avea restaurant si terasa, dupa ce in iunie a finalizat lucrarile de modernizare a hotelului, in urma unor investitii de 46 milioane lei.

"In prezent se afla in derulare lucrarile pentru finalizarea obiectivului «restaurant cu specific romanesc», care va avea 250 de locuri de alimentatie publica si o terasa cu 40 de locuri, pentru sezonul cald, si va fi destinat atat clientilor hotelului, cat si organizarii de evenimente precum conferinte, simpozioane, nunti etc", a declarat Ion Mihaila, director general adjunct al SIF Transilvania, actionarul majoritar al firmei Orizont Turism.

Pe langa noul restaurant, firma Orizont Turism vrea sa mai amenajeze o sala de conferinte intr-un alt corp nou de cladire. Reprezentantii SIF Transilvania au spus ca lucrarile vor incepe anul viitor, investitia reprezentand surse proprii ale firmei hoteliere.

Acest complex hotelier de patru stele din Predeal are 139 de camere, un centru de conferinte, un restaurant cu specific international, patru baruri si un spa.

Pentru a afla mai multe informatii despre complex hotelier Orizont, accesati aceasta pagina de pe site-ul nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Orizont Turism extinde vechiul complex hotelier din Predeal