3 noi Centre de Informare turistică pe bani europeni, pe litoral

E-mail Print PDF
There are no translations available.

3 noi Centre de Informare turistică pe bani europeni, pe litoral

 

Stațiunile Saturn, Jupiter și Neptun-Olimp vor avea Centre de Informare turistică.

Trei Centre de Informare Turistică vor fi construite din fonduri europene pe litoralul românesc. Acestea vor fi situate în stațiunile Saturn, Jupiter și Neptun-Olimp, iar data finalizării lucrărilor este 31 decembrie a.c.

Primăria Municipiului Mangalia a organizat, marți, la Clubul Nautic Callatis, evenimentele de lansare a proiectelor cu finanțare europeană privind construcția celor 3 Centre de Informare Turistică. Proiectele sunt realizate în cadrul POR 2007-2013, Axa Prioritară 5: 'Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului'.

Valoarea totală a celor trei proiecte este de aproximativ 330.000 de euro.

“Prin implementarea acestor proiecte urmărim eficientizarea comunicării între hotelieri și turiști, dar și o mai bună promovare a obiectivelor turistice din sudul litoralului”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian. El a explicat că fiecare Centru va deține o bază de date cu informații despre hoteluri, restaurante și obiective turistice din stațiuni, precum și din zona de sud a județului Constanța.

“Sunt foarte multe posibilități de petrecere a timpului liber. Turiștii au ce vizită în zona Mangalia, iar aceste Centre vor putea oferi celor interesați toate informațiile de care au nevoie, în acest sens”, a subliniat edilul.

La Centrele de informare turistică se vor putea efectua schimburi de date cu tour-operatorii și agențiile de profil. Beneficiarul proiectului este UAT Municipiul Mangalia.

Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar Organismul Intermediar este Direcția Gestionare Fonduri Comunitare pentru Turism, din cadrul Autorității Naționale pentru Turism.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.horeca.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri 3 noi Centre de Informare turistică pe bani europeni, pe litoral