Surprizele sezonului pe litoral: Venus, modernizata complet, Jupiter se niseaza

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Surprizele sezonului pe litoral: Venus, modernizata complet, Jupiter se niseaza

 

Pe Litoralul romanesc sunt mai multe hoteluri renovate si plaje modernizate, iar Venus devine cea de-a doua statiune modernizata aproape in totalitate, dupa Mamaia. De asemenea, acum, la inceput de iunie, gradul de ocupare pe litoral este cu mult mai mare decat anul precedent. Acestea sunt cateva dintre concluziile celei de-a zecea editii a Master InfoTrip-ului organizat de catre Bibi Touring, touroperator pentru vacantele organizate in Romania.

Acest infotrip a reunit peste 100 de agenti de turism din Romania si din Republica Moldova, care au vizitat toate statiunile de pe Litoralul romanesc, precum si Delta Dunarii, intre 26 si 31 mai. Agentii au avut ocazia de a vizita aproape 100 de structuri de cazare si au completat, la final, formulare de analiza a bazei de cazare de pe Litoral si din Delta Dunarii.

”In acest an, marea surpriza a constituit-o statiunea Venus, unde au fost modernizate majoritatea hotelurilor, iar media ca numar de stele este de 4 stele. Totusi am o observatie, anume ca profesionistii din turism trebuie sa pozitioneze statiunea inaintea hotelurilor. Venus nu are inca un brand, o identitate proprie, asa cum are, de exemplu, de mai mult timp, Mamaia. Pe de alta parte, Jupiter incepe sa se pozitioneze din ce in ce mai bine ca statiune dedicata familiilor cu copii”, subliniaza Adrian Voican, directorul general Bibi Touring.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Surprizele sezonului pe litoral: Venus, modernizata complet, Jupiter se niseaza