3 candidați la funcția de președinte ANAT

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

3 candidați la funcția de președinte ANAT

 

19 specialiști în turism, proprietari de agenții de turism, candidează pentru Consiliul Director al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), iar trei dintre ei, Dan Anghelescu, Aurelian Marin și Andrei Răzvan Nacea, pentru funcția de președinte ANAT, informează Asociația într-un comunicat.

Actualul președinte al ANAT, Lucia Nora Morariu, și-a depus candidatura pentru Consiliul Director, după al doilea mandat de doi ani la conducerea asociației, început în martie 2013.

“E nevoie de forțe proaspete la conducerea ANAT, de oameni care să înțeleagă că trebuie să se implice direct în activitatea asociației și în folosul membrilor pe care doresc să îi reprezinte și să îi conducă. Se dorește de mult o întinerire și o schimbare a echipei de conducere a ANAT”, declară președintele asociației.

În 2013, când a preluat din nou funcția, industria de călătorii era dominată de probleme și conflicte și nu își dorea nimeni să conducă ANAT. Asociația avea nevoie de o intervenție în management și de finalizarea unor proiecte legislative inițiate.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri 3 candidați la funcția de președinte ANAT