Standul României a primit premiul "Best Performance of EMITT 2015"

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Standul României a primit premiul

 

Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) participă la cea de-a XIX-a ediție a manifestării expoziționale EMITT (Eastern Mediterranean International Tourism&Travel Exhibition) organizată la Istanbul, Turcia, în perioada 22-25 ianuarie a.c.

România este prezentă la această expoziţie cu un stand național de 54 mp. În cadrul standului sunt promovate destinaţii turistice româneşti cheie pentru piaţa turcă, precum turismul cultural, city break, turismul activ, cel de distracție şi turismul oenogastronomic. Publicul care va vizita standul României va putea degusta produse gastronomice şi vinuri româneşti, informează Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) .

Delegația României la EMITT este condusă de Simona Man, preşedinte al ANT, care a participat la ceremonia de deschidere a manifestării alături de autorităţile turce şi şefii delegaţiilor celorlalte ţări prezente (Insulele Seychelles, Cuba, Italia, Egipt, Grecia, etc.) şi la tăierea panglicii alături de ceilalţi demnitari din sectorul turism prezenţi.

După ceremonia de deschidere, primarul Istanbulului Kadir Topbaş a vizitat standul României şi felicitat delegația țării noastre pentru participarea la această manifestare expoziţională.

Standul Romaniei a primit premiul "Best Performance of EMITT 2015" pentru decorare deosebită, complexitatea broșurilor prezentate, evenimentele de la stand.

EMITT este cel mai important târg de turism din Republica Turcia, în ultimii ani poziționându-se în clasamentul celor mai importante la nivel european şi internaţional. Manifestarea este dedicată atât specialiştilor din sectorul turism (instituţii naţionale şi internaţionale de turism, asociaţii profesionale, tour-operatori şi agenţii de turism, lanţuri hoteliere) cât şi publicului. Târgul reuneşte anual peste 50.000 de vizitatori de pe piaţa turcă şi cea internaţională.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Standul României a primit premiul "Best Performance of EMITT 2015"