Revelion la mare sau la munte?

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Revelion la mare sau la munte?

 

Pensiunile şi hotelurile de la munte se întrec în oferte pentru toate buzunarele. Oferte pentru noaptea dintre ani au şi hotelierii de la malul mării.

Dacă hotelurile de lux de la munte oferă sejururi care ajung şi la 1.000 de euro, pensiunile au pachete la un preţ de cinci ori mai mic.

După spusele hotelierilor, 80 la sută din locurile de cazare pentru perioada Revelionului sunt ocupate.

Cele mai mare preţuri sunt în Poiana Braşov. Acestea pornesc de la 515 euro de persoană - sejurul de 6 nopţi la un hotel de trei stele şi depăşesc 800 de euro de persoană la un hotel de 5 stele. Tarifele includ micul dejun, cina festivă de Revelion, program artistic şi activităţi pentru copii.

In Braşov, cinci nopţi de cazare în camera dublă, la un hotel de 3 stele costă 240 de euro de persoană, respectiv 1.195 de euro de persoană la un hotel de 5 stele. Tarifele includ cina de Revelion, programe pentru copii sau acces la SPA.

La pensiunile din zona Bran-Moeciu preţurile sunt mai mici. De exemplu, la o pensiune de trei margarete, turiştii trebuie să plătească 220 de euro de persoană pentru 4 nopţi de cazare - pentru locul în camera dublă, în timp ce la o pensiune de 4 margarete, un loc în camera dublă costă 300 de euro.

Deşi nu este sezon, preţurile pentru Revelionul pe litoral nu sunt foarte mici.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Revelion la mare sau la munte?