Rozmarin-ul va fi transformat în primul hotel all-inclusiv de iarnă

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

 Rozmarin-ul va fi transformat în primul hotel all-inclusiv de iarnă

Operarea hotelului Rozmarin din Predeal a fost preluată până în 2022 de Agenţia Mareea, cu opţiune de cumpărare.
Compania Tâmpa SA, deţinută de investitori braşoveni, a cedat operarea Hotelului Rozmarin din Predeal, cotat la patru stele, către Agenţia Mareea pentru o perioadă de zece ani cu opţiune de cumpărare. Potrivit proprietarului acesteia, Marius Usturoiu (foto), hotelul Rozmarin se va transforma în complex all inclusiv în perioada sărbătorilor de iarnă.
„Fiind unul dintre principalii turoperatori de turism intern este normal ca după ce am preluat operarea unui hotel pe litoral să ne îndreptăm şi către zona montană”, a spus Usturoiu. Mareea a preluat la în urmă cu un an complexul hotelier Mercur-Minerva din Mamaia, care a trecut din acest an la sistemul all inclusive.
Proprietarul Mareea a mai anunţat că la Predeal are în plan să dezvolte atât pachete pentru evenimente, destinate companiilor, cât şi pachete de vacanţă, pentru familii.
El a afirmat că testează aplicarea all inclusive şi la munte după ce trecerea complexului Mercur-Minerva din Mamaia la acest sistem a fost un succes şi a adus un grad de ocupare de peste 90% în perioada 1 iunie -10 septembrie şi de 100% în iulie şi august. „Pentru anul viitor, avem din partea agenţiilor o cerere pentru Mercur-Minerva care depăşeşte dublul capacităţii”, a mai spus el.

Pentru informații despre unități de cazare din Brașov accesați această secțiune a site-ului nostru

Citește mai mult..

Sursa: www.bzb.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Rozmarin-ul va fi transformat în primul hotel all-inclusiv de iarnă